Parlem de l’horari?

Estem a punt de fer la quarta i última trobada del cicle de xerrades adreçades a debatre sobre la jornada escolar.

La primera xerrada es va fer el curs passat, a la sala de les columnes de l’Ajuntament de Cardedeu. Va estar una obertura en la qual es va convidar a les famílies de totes les escoles de Cardedeu per tal d’expressar la seva opinió respecte a la jornada actual i en possibles millores.

La segona xerrada va presentar-se a la Biblioteca de Cardedeu, novament oberta a totes les famílies de Cardedeu. Aquest cop vam convidar a Fabian Mohedano, secretari de la Comissió rectora del Sistema de la Formació i la Qualificació Professionals de Catalunya, president del Consell Català de la Formació Professional (CCFP) i impulsor de la Reforma Horària que va defensar la jornada partida.

Amb l’arribada de la COVID, el cicle de xerrades es va aturar i es va reprendre aquest curs de manera telemàtica, la qual cosa ens va brindar l’oportunitat d’enregistrar les xerrades de manera fàcil i poder-les enllaçar des d’un canal YouTube.

La tercera xerrada va estar adreçada a conèixer els avantatges de la jornada contínua. Vam convidar a Xavier Diez, Doctor en Història contemporània per la Universitat de Girona, membre del Consell Escolar de Catalunya i delegat de l’USTEC.

Per concloure aquest cicle de xerrades, hem creat un espai de debat adreçat a què dues persones expertes i defensores dels dos models, puguin confrontar opinions.

Els convidats són Isaac González, Doctor en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i Juan Antonio Planas, president de la Asociación de Psicopedagogia de Aragón.

Volem continuar debatent i per aquest motiu us convidem a formar part de la nostra comissió.

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.