Escola en català

Un grup de famílies de l’escola han fet una proposta de convocatòria que us adjuntem aquí:

Benvolgudes famílies,

Davant del recent aval del Tribunal Suprem a la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que obliga tots els centres educatius catalans a fer un mínim d’un 25% de les classes en castellà, unes quantes famílies pensem que això és un atac al model educatiu català, i tenim ganes de mobilitzar-nos com a famílies, com a escoles i com a poble de Cardedeu per defensar l’escola en català com a model de cohesió social.

Per aquest motiu, volem convocar una primera trobada aquest dijous 16 de desembre a les 17h al Tarambana espai cultural, entre les famílies de totes les escoles de Cardedeu que tinguin ganes de comprometre’s activament per la defensa del català a l’escola. (S’ha intentat buscar un equipament públic per fer aquesta primera reunió, però no hi havia disponibilitat de sales per aquest dia, les properes trobades buscarem un espai municipal per a fer-ho).

A més, recordar que aquest dissabte 18 de desembre s’ha convocat una gran manifestació a Barcelona per a la defensa del nostre model educatiu català. Més informació a: https://somescola.cat/.

Fins dijous!

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.