AFA Can Manent / Comissions / Mobilitat
  1. Inici
  2. /
  3. Comissions
  4. /
  5. Mobilitat

COMISSIÓ DE MOBILITAT

Som la comissió de mobilitat interescolar A Cardedeu en bici i a peu, formada per famílies de les AFES de les escoles de Cardedeu amb l’objectiu d’afavorir l’autonomia i la seguretat de la canalla en els seus desplaçaments cap a

l’escola i en el seu dia a dia, per aconseguir un Cardedeu més habitable i inclusiu i lluitar contra el canvi climàtic. És molt important el que aprenem a dins l’escola, i a fora també!

Des del 2012 hem realitzat tallers, pedalades, projeccions de pel·lícules… Col·laborem amb altres entitats com Cardedeu Vital i el Consell dels Infants, i ens reunim periòdicament amb l’Ajuntament per demanar millores en els entorns escolars. Hem aconseguit canvis en la

infraestructura, com per exemple el carril bici del carrer Llinars que connecta la nostra escola amb la xarxa de carrils bici de Cardedeu, hem pedalat fins a Barcelona per recollir un premi que ens va donar l’AFFAC, i la nostra proposta de pacificació dels entorns escolars va guanyar en la 1a edició dels pressupostos participatius!

Animeu-vos a participar, una comissió amb famílies d’altres escoles és una experiència molt enriquidora!

Per estar informats i participar, podeu inscriure-us al nostre canal de Telegram:

La nostra darrera acció va ser una bicifestació en el marc del moviment de la Revolta Escolar, que va aplegar més de 200 persones, i pel curs 2021-22 tenim el repte de poder anar a l’escola en Bicibús, sabeu què és? Som-hi!

També podeu contactar amb nosaltres a través del mail, twitter i instagram de Cardedeu Vital:

cardedeuvital@gmail.com

instagram: @cardedeuvital

twitter: @cardedeuvital

Necessites més info? T’agradaria formar part d’alguna comissió?