AFA Can Manent / Comissions / Extraescolars
  1. Inici
  2. /
  3. Comissions
  4. /
  5. Extraescolars

COMISSIÓ D'EXTRAESCOLARS

La Comissió d’Extraescolars té la missió d’oferir i organitzar activitats dirigides als infants de la nsotra escola fora de l’horari lectiu, ja sigui a la tarda o a l’espai del migdia.

 

Actualment l’equip que ho coordina està format per dues mares voluntàries, l’Esther i la Gemma. Després d’aquest any de pausa per la pandèmia, ens il·lusiona que de nou l’escola ens doni l’oportunitat d’obrir la porta a les extraescolars!

 

Pel proper curs 2021-2022 malgrat no es poden oferir tot el ventall de propostes d’anys enrere, hem seleccionat amb molta cura les activitats per intentar respondre a les necessitats del conjunt del infants. 

 

El nostre projecte aposta per les petites emprenedores, els proveïdors autònoms i de proximitat, les acompanyants i talleristes que treballen des del respecte, la diversitat, la mirada de grup i també la individual; volem generar espais de transmissió i construcció de valors. 

 

Com tenim molt en compte la diversitat i les diferents necessitats, filem molt prim en la qualitat, el preu i la varietat de les propostes. És per això que us animem a que si en algun moment teniu referències d’algun proveïdor que s’ajusti al que des de les Extraescolars oferim, ens ho feu saber, doncs entre totes podem construir I formar-ne part. 

 

Què fem? Doncs ja us ho hem explicat una mica… Fem de pont entre l’escola, les famílies i els proveïdors i seleccionem les propostes que ens semblen més adients pels nostres infants; fem el seguiment del dia a dia de les activitats i de possibles incidències; i acompanyem a les famílies en la gestió de les inscripcions, les altes i baixes, pagament i dubtes varis. 

Per fer les inscripcions de les activitats extraescolars, ho haureu de fer telemàticament.

Accediu a l’ampasoft per a poder gestionar totes inscripcions.

Per fer les inscripcions de les activitats extraescolar les haureu de fer telemàticament, aquí teniu el tutorial per fer-ho. 

Per qualsevol dubte escriviu a: extraescolars.canmanent@gmail.com

Necessites més info? T’agradaria formar part d’alguna comissió?